Psychosociale Therapie

Je pijn accepteren en de emotionele lading loslaten. Benoemen van de pijn geeft acceptatie en vervolgens berusting. Om vervolgens de aandacht de verleggen naar; wat  zou je willen? En wat heb je daarvoor nodig? Door langzaam de aandacht te verleggen naar wat je nu echt wilt wordt helder waar je naartoe wilt. Hierdoor ontstaat er het gevoel meer invloed op het eigen leven te hebben en ontstaat er meer veerkracht vindingrijkheid en herstel.

Ik begeleid mensen in veranderingsprocessen met empathie en enthousiasme kan ik krachten in mensen aanboren waardoor ze zichzelf weer kunnen redden. Zo ontstaat zicht op wat er mis is en komt er ruimte voor nieuwe gedachten.

Als Therapeut in Helmond geef ik Psychosociale hulpverlening. Doordat ik ruime ervaring heb als Obstetrie Verpleegkundige kan ik gericht, effectief en  kundig zorg bieden tijdens problemen die ontstaan tijdens een zwangerschap of bevalling. (HELLP, vroeggeboorte, depressie, en andere problematieken)

Ik bied hulp bij het verwerken van een traumatische partus, en het verlies en de rouwverwerking van het (on) geboren kind.

Van iemand die niet zo zeer naar je luistert om te reageren, maar om te begrijpen.  Iemand die weet hoe het is als je bevalling anders loopt dan je verwacht. De pijn je overvalt, de angst je heeft overgenomen……. of als het stil blijft omdat je kindje levenloos geboren wordt……

Als je het gewoon even niet meer weet.

Therapie in Helmond zodat  jij weer  grip op je leven krijgt.

  •  Laagdrempelige en kortdurende vorm van hulpverlening
  • NFG en RBCZ registerlid met AGB-code
  • Zonder verwijsbrief en zonder wachtlijst
  • Door groot aantal verzekeringen (deels) vergoed
 

Mijn missie als therapeut

Respect voor je kwetsbaarheid en tijd en ruimte voor je emotionele klachten en problemen

Ik kan gericht, effectief en kundig mijn zorg bieden aan zwangere, kraamvrouwen en hun partner

Ik begeleid ouderparen in het verlies en rouwverwerking van het (on) geboren kind en verwerken van een traumatische bevalling.

Accepteren of toveren?

Blijven hangen in cirkels van gedachten maken soms dat je niet ziet welke wegen er voor je te bewandelen zijn.

Als je vastloopt op een rotonde zonder afslag is het fijn om hulp te krijgen. Niet hulp om je een weg in te sturen, of je hobbels weg te toveren. 

Maar krachten bij jezelf aan te boren, die je helpen om te accepteren wat je niet kunt veranderen en de moed vinden om zelf je weg te kiezen.